De fotografe

Fotografie is mijn passie en die kan ik niet ontkennen. Denk continue in foto’s, in mooi licht, in mooie poses en mooie bewerkingen.
Ik ben een echte mensen fotograaf. Mijn voorkeur gaat uit naar het positieve in mensen naar boven halen, maar ook het eerlijke en dat zo mooi mogelijk. Ik wil graag zien wie de mens achter de foto is. Het is mijn streven om heel persoonlijk te fotograferen. Het blijkt dat ik een emotionele fotograaf ben. Daarvoor heb ik tijd nodig om de mens achter de foto te leren kennen. Dat gebeurt tijdens de voorbereiding voor de fotoshoot.
Als vrouw, als dochter en als moeder zie ik de waarde van fotografie. Het vastleggen van het nu, momenten die door de mens vergeten worden, maar door de fotografie behouden kunnen blijven. Wees trots op wie je nu bent. Niet straks na het afvallen, maar ook nu.
JUST BE YOU, BE BEAUTIFUL is mijn motto.
Zelf heb ik ook ervaren ook ik nu, zeker niet met de ideale maten, kan stralen op de foto.  En ik vond het geweldig om deze foto aan mijn man en kinderen te geven. Het is dan wel niet mijn dag tot dag uiterlijk, maar ik weet dat ik het in me heb, en dat voelt goed. Als ik er gewoon de tijd voor neem, straal ik de hele dag.
Mijn missie is dat ik iedere vrouw deze ervaring gun.

5 thoughts on “De fotografe

 1. Hi Martin,
  dank je voor je compliment. Ben er ook zeker trots op.
  En jij en de andere leden van de fotoclub zijn voor mij een inspiratie om lekker door te gaan 🙂
  Hartelijke groeten,
  Bernadette

 2. Hoi Bernadette,
  machtig mooie vernieuwde site met vertederende beelden,om trots op te zijn.
  Je bent en blijft een inspiratiebron voor mij ,om mijn opleiding aan de FVO door te zetten.
  Hartelijke groet,
  Martin van Wulfen

 3. Hoi Bernadette,

  Ik moest gewoon nog even op je site kijken want je enthousiastme werkt aanstekelijk. Met name heb ik nog even naar de schattige babyfoto’s gekeken.
  Zoals afgesproken tot een later moment! Ben benieuwd!

  Tot later,
  Groetjes,
  Marleen
  Spierings

Comments are closed.