Super Crazy Summer Deal

Vandaag is het JOUW dag

Just be you, be beautiful..
Voel je je aangesproken?
Of vind je dit een zin waar je je ongemakkelijk bij voelt?

Zelf vond ik het vroeger moeilijk te geloven dat ik ook mooi op de foto kon staan. Er was altijd wel iets. Moet nog afvallen (meest gebruikt), heb niets om aan te trekken, voel me niet echt vrouwelijk meer, moet echt naar de kapper (maar dat is gelukkig gewoon in te plannen).

Veel vrouwen krijgen bij het ouder worden een ander lichaam dan voorheen. De schoonheidsidealen zijn niet realistisch maar we willen er op een bepaalde manier toch aan voldoen.

Juist sinds C ben ik mij gaan richten op het fotograferen van de vrouw omdat zij vaak degenen zijn die achter de camera staan maar weinig er voor. Vrouwen in alle soorten en maten. Zonder oordeel. Samen vieren we de vrouw in jou.  We maken mooie dingen, hebben mooie gesprekken en er komt ook vaak emotie omdat het even helemaal om jou draait. En wat kan ik daar van genieten. Het komt vaak voor dat ik gewoon lekker emotioneel mee ga doen omdat ik het jou zo gun om jezelf te zien zoals ik jou zie. Een mooie vrouw. Met al haar historie. Maar op en top vrouw. Een sterke powervrouw of juist een zachte vrouw die leert zichzelf te omarmen voor wie zij is NU. Van mooie (zakelijke) portretten tot portretten waarbij de vrouw in jou meer zichtbaar wordt. Maar altijd op een mooie, stijlvolle manier.
EMPOWER THE WOMAN IN YOU

Na het zien van deze foto zei Abigail:”Oh, nu begrijp ik dat mijn man mij mooi vind als ik in de ochtend wakker word… “

WANNEER GUN JIJ JEZELF EEN MOOIE FOTOSHOOT OM TE VIEREN WIE JE NU BENT?

Voordat we een shoot inplannen wil ik je graag al wat beter leren kennen. Daarom plan ik altijd vooraf een telefoonafspraak in.

Geen beschrijving beschikbaar.
Geen moeilijke poses, gewoon jij zoals jij je prettig voelt.

EEN MOMENT VOOR JOU

Eerst even tot rust komen bij de visagiste die een make-up doet volgens jouw wensen. Draag je nooit make-up, dan is het gewoon even een verwen momentje. Ook je haren worden mooi in model gebracht.De kleding hebben we al mooi opgehangen en nadat de visagiste klaar is gaan we beginnen met het vieren van jouw vrouw zijn.
Na de shoot gaan we gelijk op een groot scherm de foto’s kiezen waar jij verliefd op bent.

Wat anderen zeggen

Geen beschrijving beschikbaar.
Manlief kon er gelijk uithalen dat het een vrouwelijke fotograaf is geweest. De mooiste foto ever is zijn mening.

OOK IETS VOOR JOU?

Omdat ik zo enthousiast ben over deze shoots, door de transformaties die ik zie bij de vrouwen die ik fotografeer heb ik een super crazy summer deal voor jou. Als je deze shoot boekt in de maanden juli/augustus of september is de prijs geen € 350,- maar € 99,-.
Deze prijs is voor de beleving, foto’s niet inbegrepen. Foto’s zijn los of per pakket af te nemen. Uiteraard neem je alleen die foto’s waar je echt blij van wordt. Mensen geven tussen de 350,- en de 3500,- uit. Maar wat je afneemt is volledig aan jou. Ga eerst gewoon genieten van het moment voor je zelf. Je zelf (weer) zien en voelen als een mooie vrouw.

van 350,- nu voor 99,-

Graag nodig ik je uit voor een vrijblijvend telefoon/video gesprek waarbij ik naar jouw wensen kan luisteren en zo voor jou het beste uit de shoot kan halen.
Liefs,Bernadette
EMPOWER THE WOMAN IN YOU Just be you, be beautiful